SALE!

Tot 50% korting op bijna alles!

Kleur je Dag!

Alles mag en alles kan deze winter van dierenprints tot ruiten en van bont (niet ëcht” natuurlijk) en leer tot denim. Eén ding staat echter vast en dat is dat kleur mag! Tone in tone, of als accent, Kleur maakt je outfit af!

Cadeau Tip!

geínspireerd door de Raksha vriendschapsarmbanden uit het Hinoe geloof heeft Jozemiek deze 100% zijde Rakhi armbanden ontworpen. Ze staan symbool voor liefde en bescherming en iedere armband heeft een andere betekenis. Ze kunnen als armband en als ketting gedragen worden en zijn super leuk om met een andere armband te combineren. Dus ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een bijzonder persoon dan is deze rakhi armband zeker iets voor jou.

A splash of orange…

Gespot! Oranje in vele tinten. Deze geweldige herfstkleuren maken je herfst outfit helemaal af. Pas het toe zo je wil. In combinatie met legergroen, bruin, zwart, grijs of licht blauw het kan en mag allemaal!

Gek op Bordeaux…

En dan bedoelen we in dit geval natuurlijk niet de wijn! Bordeauxrood is een fantastische kleur die eigenlijk nooit uit het modebeeld verdwijnt. Mooi en verrassend in eindeloos veel combinaties.

Kijk eens door een roze bril!

Want in winter 2018/19 mag deze vrolijke kleur, in wat voor combinatie ook, niet aan je garderobe ontbreken. Zowel in kleding als in accessoires is het roze wat de klok luidt.

WoW to Wear is de online boetiek die zich richt op fashion, styling en trends. Hierbij spelen accessoires een cruciale rol. Accessoires hebben vaak veel zeggingskracht. Hiermee kun je jezelf onderscheiden en geef je uitdrukking aan je eigen identiteit of zelfs humeur.

Daarnaast is fashion vooral ook fun, toch?!

Als boetiek doet Wow to wear haar best om te zoeken naar accessoires die een WoW factor hebben. Het assortiment heeft een brede price range en varieert van meer trendy items tot handgemaakte ever greens die nog lang gekoesterd kunnen worden. Om het aanbod te verbreden en toch uniek te blijven is de inkoop vaak beperkt tot enkele stuks.