Feelings of summer 2
Feelings of summer 1

New York, New York…

Ontwerpster Jozemiek  heeft zich laten inspireren door de kleurrijke wijk Tribeca (Triangle below Canal Street) in New York. Dit was vroeger een industriegebied, maar sinds de jaren 60 van de vorige eeuw is het een buurt in opkomst geworden met vele kunstenaars die zich daar vestigden. De lijnen van de vele pakhuizen en werkplaatsen zijn terug te vinden in haar ontwerpen en de glazen kraaltjes verwijzen naar de vele ramen van de pakhuizen. Dit heeft geresulteerd in een serie unieke, handgemaakte armbanden met al even inspirerende namen.

Bekijken >>

Cadeau Tip!

geínspireerd door de Raksha vriendschapsarmbanden uit het Hinoe geloof heeft Jozemiek deze 100% zijde Rakhi armbanden ontworpen. Ze staan symbool voor liefde en bescherming en iedere armband heeft een andere betekenis. Ze kunnen als armband en als ketting gedragen worden en zijn super leuk om met een andere armband te combineren. Dus ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een bijzonder persoon dan is deze rakhi armband zeker iets voor jou.

Bekijken >>

5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Laat ons weten wat je vindt?

WoW to Wear is de online boetiek die zich richt op fashion, styling en trends. Hierbij spelen accessoires een grote rol. Accessoires hebben vaak veel zeggingskracht. Hiermee kun je jezelf onderscheiden en geef je uitdrukking aan je eigen identiteit of zelfs humeur.

Daarnaast is fashion vooral ook fun, toch?!

Als boetiek doet Wow to wear haar best om te zoeken naar accessoires die een WoW factor hebben. Het assortiment heeft een brede price range en varieert van meer trendy items tot handgemaakte ever greens die nog lang gekoesterd kunnen worden. Om het aanbod te verbreden en toch uniek te blijven is de inkoop vaak beperkt tot enkele stuks.