Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u gebruik maken van onderstaande link.

https://wowtowear.shipping-portal.com/returns/

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • Om hygiënische reden kunnen producten zoals oorbellen verzegeld worden. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.
  • Onze sieraden zijn voorzien van een wit omvouw label. U kunt gerust passen en proberen, maar als het label verbroken is kan het artikel niet meer geretourneerd worden.
  • Op op maat gemaakte producten (volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt) die u via deze webwinkel koopt is het herroepingsrecht is niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”