Een bestelling verzenden.
Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn probeert Wow to Wear zo snel mogelijk na het plaatsen van je order het pakketje te verzenden. De levertijd is gemiddeld tussen de 2 en 3 werkdagen. Alle leveringen vinden plaats door Postnl. Zodra het pakketje is verstuurd ontvang je een email met een track & trace nummer, waarmee je je bestelling kan volgen.

Verzendkosten
De verzendkosten houden we natuurlijk zo laag mogelijk. Daarom versturen we kleinere producten zoveel mogelijk als brievenbuspakket.

Binnen Nederland:
Verzendkosten Pakket: € 7,20
Verzendkosten Brievenbuspakket: € 4,70
Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden.

Voor België en Duitsland:
Verzendkosten Pakket: € 10,90

Een artikel retourneren.
Wij wensen je natuurlijk veel plezier met je nieuwe aankoop. Maar mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan kan vanuit Nederland het artikel binnen 14 dagen kosteloos naar ons teruggestuurd worden. Kosten voor retouren vanuit België en Duitsland worden niet vergoed.
Als je een artikel, om wat voor reden ook, terug wil sturen vragen we je een email te sturen naar  , of maak gebruik van het contactformulier. Geef aan dat het om een retour gaat, onder vermelding van je factuurnummer en we zouden het op prijs stellen als je in het kort aan geeft wat de reden van retour is. We zullen je een email terug sturen met daarin een verzendlabel en verdere uitleg over het terugsturen.

Voor eventuele vragen is het altijd mogelijk contact op te nemen via het contactformulier, of email.
Van maandag t/m vrijdag tussen 9:30 en 19:00 is het ook mogelijk telefonisch contact op te nemen.

Restitutie verzendkosten.
Als je je complete order retourneert zullen de verzendkosten volledig worden gerestitueerd. Als er maar een deel van de order wordt geretourneerd dan worden de verzendkosten niet gerestitueerd.

 

Contactformulier

4 + 4 =